[WÅ‚ochy]FLOUR SIFTER (bread machine, bakery machine, bakery machinery)
Able to eliminate all impurities and is specially studiedto oxygen the flavour.- Mounted on wheels with a locking device, equipped witha revolving exit system.- In the basic model the flour comes out at 104 cm fromfloor level (on request the height can be modified).- Can be inspected on both sides.- Sifting capacity 100 kg every 5'.
Dodatkowe informacje:
Miejsce produkcji: | Italy |
Cena: | Zapytaj o cenÄ™ |
Kategoria: Maszyny i urz?dzenia -> Maszyny dla przemys?u spo?ywczego
ITALPAN di Luca Rizzato & C. S.A.S.
|
Ulica: | Via M. Pasubio 170 |
Miasto: | Zanè |
Kod pocztowy: | 36010 |
Kraj: | WÅ‚ochy |
Telefon: | +39 445 314236 |
|
|
Osoba kontaktowa |
ImiÄ™ i Nazwisko: | Luca Rizzato |
Telefon stacjonarny: | +39 445 314236 |
|